Da er Motorcenter Norway banen i Sokndal åpnet, og på tirsdag var banens første MC trening et faktum, arrangert av Stavanger Roadracing. Her var de en egen gruppe for veisykler, hvor to av oss var så heldige å få delta. Totalt var hele 80 stk påmeldt, men muligens var det noe forfall pga en del regn. Men for en bane og anlegg. Banen er relativt teknisk, og en måtte virkelig være «på» for å få den gode flyten. Veldig lærerikt og veldig gøy – selv på våt bane. Ekstra kjekt var det å treffe gjengen fra Holy Riders Lister som bidrog med dugnad som flaggvakter og «rescue team». I tillegg traff vi en hel gjeng med mange andre kjekke folk.

For deres som er interessert i å finpusse på MC teknikken, følg med på Motorcenter Norway og Stavanger Roadracing sine facebook/hjemmesider for MC arrangement som er åpent for veisykler. Det anbefales!