Ungdommene i HR legger opp til ny ungdomstur 13-15 august😊. Det er reservert en hytte i Seljord (Grimås 170, 3840 Seljord) med madrasser til ca 20 stk. Det er 2 hemser vi kan ha som gutte og jente rom, og soverom nede til voksne. Blir vi flere, får vi vi satse på noen liggeunderlag i tillegg. På lørdagen er det planlagt en tur til Bø Sommerland, så husk badetøy🏊. Turen er åpen for alle ungdommene i tilknytning til HR og venner. Vi regner med å åpne hytta fra kl 16 på fredag. Påmelding: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSffzfM9qsGHd…/viewform

Turen er sponset av HR sentralt, egenandel 200,- for mat og overnatting. Betales med Vipps ved ankomst hytte. Inngang og parkering Bø sommerland kommer i tillegg. Det vil være folk på hytta fra kl 16 fredag. Adresse Grimås 170, 3840 Seljord. NB, enkel hytte med snurredass og dusj uten varmt vann, men med wifi. Ta kontakt med Sofie på 45810022 hvis du har spørsmål.

(Bilde fra flickr)