• Post author:

MC tur i Transilvania- Draculas rike

Kom og hør Ingvar Landa og forteller om spennede MC turer i Transilvania i Romania.

Ingvar og kona Silje har har flere ganger arrangert MC turer i Romania, med utganspunkt fra gården som de eier i Transylvania. Det lekes med tanken om å arrangere en tur for Holy Riders våren 2024.

Ingvar vil starte å fortelle og vise bilder/video ca kl 20:00

Under er noen bilder og videosnutter fra tidligere turer,

Sakset fra deres web side:
«Vi organiserer våre turer til Europas uoppdagde Transilvania, og vi gir enestående reiser til et land fullt med overraskelser. Transilvania i Romania ble kåret av Lonely Planet til beste region å reise til i 2016. I dette fine landet har vi bygget eget feriesenter, magisk beliggende i midten av Transilvania i en liten bygd, men i strategisk nærhet til alle de store severdighetene som dette fine landet byr på. Det kan nevnes noen som: Peles Slottet, Dracula slottet, middelalderbyer som Brasov, Sibiu, Sighisoara, uttalelige borgkirker, saltgruver og heliotermiske Bjørnejøen i Sovata».