Holy Riders MC (HR) er en kristen motorsykkelklubb som ble stiftet i 1981. Klubben har som mål å spre evangeliet om Jesus til alle i MC-miløer. Klubben har ca. 400 medlemmer, og er blant Norges største MC klubber.

HR består av et mangfold av mennesker. Du vil finne mennesker i alle aldrer, yrker, stilarter og en mengde forskjellige livshistorier. Her har mann og kvinne samme muligheter.

Det er to ting som på en helt spesiell måte binder oss i sammen i HR. Det er Jesus og motorsykkelen. Det aller viktigste for oss er Jesus!

Noen sier at livet er å kjøre motorsykkel og har du først prøvd det så er du hekta. Vi er enige med at det å kjøre mc henger høyt på skalaen, men for oss er Jesus livet. Vi som har prøvd Ham og blitt kjent med Ham og kan bokstaveligtalt si at vi er blitt helt frelst på Jesus. For sannheten er at det finnes ikke annet navn under himmelen eller på jorden mann kan bli frelst ved enn Jesus.

Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten ved meg!

Joh. 14.6

For oss i HR er motorsykkelen en hobby, men Jesus er livet. Derfor er det viktig for oss å gi alle våre mc-venner en mulighet til å bli kjent med Ham som gir livet mening og håp for evigheten. Dette vil du finne igjen når du leser om arbeidet vi driver. Vi er en livsglad gjeng som gleder seg over å få lov til å køre motorsykkel med den visshet om at vi har en Gud som er vår skaper og far, og som bryr seg om oss. Det kan ei forklares, det kan bare erfares!

Vi ønsker deg Guds rike velsignelse over ditt liv og håper vi treffes på veien her på jord og aller mest i Himmelen!

Holy Riders er en tverrkirkelig organisasjon, og oppfordrer medlemmene til å finne tilhørighet i en menighet utenom klubben. Av klubbens ulike aktiviteter kan nevnes at vi reiser på MC-treff, fester, motorsport og turer. Vi arrangerer også selv turer, treff som Pilegrimstreffet i juni og Aust Agder treffet i august. Ellers har de ulike avdelingene klubbkvelder med åndelige samlinger gjennom hele året.

Medlemsbladet vårt heter Power, er på over 20 sider og utkommer med 5 nr. i året.

Klubben er alkoholfri, og den er åpen for alle uansett alder, kjønn, eller annen tilhørighet. Medlemmer kjører alt fra engelske veteran sykler, via Harley Davidson til Japanske plast sykler. Alle er velkommen i klubben, men for å bære ryggmerke gjelder dog visse betingelser.

Noen av kravene til å bære ryggmerke :

 • Være bekjennende kristen
 • Minst ett års medlemskap
 • Må være minst 19 år
 • Vise at en vil være aktiv i klubben
 • Ha kjennskap til HR både lokalt og sentralt
 • Lokalavdelingen må godkjenne kandidaten
 • Andre ryggmerker skal ikke bæres samtidig

Geografisk plassering – Klubben er organisert i ca.16 lokalavdelinger i Norge, i tillegg har vi avdelinger i Sverige og Tyskland. De fungerer som selvstendige avdelinger, men er formelt sett underlagt sentralstyret. De ulike avdelingene har sine egne opplegg gjennom året, men alle samles til Pilegrimstreffet, julebordet og årsmøtet.

Målsetning – Holy Riders målsetning er å spre evangeliet om Jesus til alle i MC-miljøet.
Vi ønsker å møte MC-folk på deres egne premisser.

Holy Riders er kanskje et alternativ for deg hvis du

 • Er kristen – eller ønsker å bli det
 • Liker å kjøre MC
 • Ønsker å fortelle andre MC-folk om Jesus
 • Trives i et alkoholfritt miljø
 • Liker å få nye venner
 • Liker å ha det kjempegøy

Passer dette for deg, ja da er kanskje Holy Riders tingen, ta skrittet og bli medlem !
Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe om klubben, eller ønsker å få tilsendt informasjon

Holy Riders supporter

Om du ikke ønsker å bli medlem, men ønsker å følge med på hva som skjer i klubben og mc-miljøet. Da har du mulighet til å abonnere på Power som er vårt medlemsblad.

Vi vil også sette pris på folk som er villig til å stå i bønnetjeneste for oss og vårt arbeid. Dersom du ønsker å melde deg som støttemedlem eller ønsker å bli med i bønneringen, ta kontakt med oss!