Her er klubbhuset vårt på Orstad, hvor vi treffes hver Torsdag.

Humørsprederen Helge Gjeldsvik la ned en enorm dugnads innsats i huset
Terje Andre Hernes støper gulv på toaltettet.

Historien:

Året var 2003, og vi hadde fått beskjed om at lokalet vårt nede i Daleveien i Sandnes skulle rives og at vi måtte finne nytt tilholdssted. Vi reiste rundt på Jæren og inspiserte noen mulige lokaler, men vi var ikke fornøyde med hverken beliggenhet eller pris. En gjeng med ungkarer i klubben fikk endelig noe igjen for å reke på kryss og tvers på jakt etter damer. Orstad. Hvor i all verden var det? Joda der kom de over ei rønne av et bedehus som menigheten ikke trengte lenger, de skulle bygge ny kirke. Vi ble forelsket. Eget hus rett over veien mellom Kvernaland og Sandnes. Vi hørte rykter om mange som var mc interesserte i området så vi ble optimistiske. Trivelige folk vi kjøpte huset av, husker jeg. At huset trengte totalrenovering? En bagatell.

Alt er mulig, må vi ha tenkt. Jammen er jeg glad vi kjøpte det. Dugnadsjobb skaper samhold og gode historier vi kan leve videre på. Sånn for eksempel da vi jobba til kl 03 om natta for å få taket tett. Vi var så overtrøtte at vi låg å rulla i grøfta langs vegen. Eller da vi lesset takpanner oppå Tommy VW transporter og skrev » Tommy Zielinsky taktekking» med sprayboks langs hele siden av den. Da vi fikk bilde av med Tommy stående ved siden av bilen, uvitende om oppgraderingen, var strevet med skeeive gamle Sandnespanner null stress. 

Vi har over årene tatt hele huset vegg for vegg. Noen har vært med hele veien, noen har vært med i mindre perioder. Alle fortjener en takk for innsatsen!

Klubbhuset har gitt oss en rik tid til å se tilbake på, men også en plass til å skape berikelser for fremtiden.